Welkom op mijn homepage

Ik rij motor sinds 1991 en ben begonnen met een Honda CB750 four, gewoon een oud brik maar vele jaren plezier van gehad. Na enige tijd overleed de CB en heb ik een HD Sportster 883 aangeschaft, daarnaast kwam ook nog een Kawazaki Z750 voor dagelijks gooi en smijtwerk. Die Kawa was vooral omdat de Harley nogal diefstalgevoelig is en je deze niet overal kon neerzetten, de Kawa was een oud brik en en dat was in weer en wind ook geen probleem.

In 2003 onstond het zijspanvirus toen ik een Honda CB550 Ratbike met span kon kopen, hier kon ik mooi mee oefenen en ben daarmee ook naar Frankrijk op vakantie geweest. Ik raakte echt verslaafd aan zijspanrijden en ging op zoek naar wat beters, begon met een span aanbouw aan een GL1000 maar liep later tegen het Guzzi span aan. Zindsdien ben ik continu bezig met het aanpassen van het span om met name het vakantie gerief te verhogen maar uiterraard ook de motor prestaties te verbeteren, legergroen is voor mij puur functioneel en heeft niets met militairisme te maken. Ik maak wel graag gebruik van leger spullen omdat het kwaliteit is en goedkoop dankzij de dumhandel, met name munitiekisten en dergelijke zijn interessant.

Naast het span heb ik ook nog andere projecten zoals de Harley welke nu geheel wordt verbouwd en de GL1000 die verder mag als caferacer, solo rijden blijft toch ook wel erg leuk. Een Kawa Z750 en Bol d'or worden preventief geruimd